注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

歸根書院_淺吟軒

詩中沒有利和名,筆走龍蛇總是情。飯後茶餘吟幾句,無非睜眼閱人生。

 
 
 

日志

 
 

【海外言谈】艾尔玛·邦贝克的七句话  

2014-05-10 06:07:45|  分类: 【海外言谈】 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

     艾尔玛·邦贝克的七句话

 

             英译汉:孙泽先

 

 

When I stand before God at the end of my life, I would hope that I would not have a single bit of talent left, and could say, 'I used everything you gave me'.

当我在生命的终点面对上帝的时候,我希望我的才能已经展示无遗,并可对他说:“您赐予我的所有能力我都用过了。”


A friend doesn't go on a diet because you are fat.

你的朋友不会因为你的肥胖而节食。


There is a thin line that separates laughter and pain, comedy and tragedy, humor and hurt.

欢笑与痛苦之间、喜剧与悲剧之间以及幽默与伤害之间,其距离细若游丝。


I haven't trusted polls since I read that 62% of women had affairs during their lunch hour. I've never met a woman in my life who would give up lunch for sex.

自从我听说百分之六十二的女人会在午餐时间搞风流韵事之后,我就再也不信民意调查了。我这一辈子都没见过哪个女人为了性事而放弃午餐。


Never go to a doctor whose office plants have died.

诊室里的植物如果都死了,这样的医生你万万看不得。


Dreams have only one owner at a time. That's why dreamers are lonely.

梦想每次只会有一个主人。所以追梦人总是孤独的。


When humor goes, there goes civilization.

哪里有幽默,哪里就有文明。




【海外言谈】艾尔玛·邦贝克的七句话 - 孫澤先 - 歸根書院_淺吟軒
 
 
 
 
  

     艾尔玛·邦贝克(Erma Bombeck 1927-1996), 美国幽默作家,被称为美国最幽默的母亲,是当时最受欢迎的报纸专栏作家。她深入描绘城乡居民自20世纪60年代中期至90年代末生活的滴滴点点,出版了15本畅销书。 

  评论这张
 
阅读(103)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017