注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

歸根書院_淺吟軒

詩中沒有利和名,筆走龍蛇總是情。飯後茶餘吟幾句,無非睜眼閱人生。

 
 
 

日志

 
 

【海外言谈】 乔治·华盛顿的七句话  

2012-03-03 08:15:50|  分类: 【海外言谈】 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
      乔治·华盛顿的七句话

                      英译汉 / 孙泽先



My mother was the most beautiful woman I ever saw. All I am I owe to my mother. I attribute all my success in life to the moral, intellectual and physical education I received from her. 
我的母亲在我的眼里是最美丽的女人。我的一切都是她给的。我一生中所有的成功都要归因于母亲在德、智、体几方面对我教育。

To be prepared for war is one of the most effective means of preserving peace. 
备战是维护和平的最佳方法之一。

It is impossible to rightly govern a nation without God and the Bible. 
没有神和圣经,想要正确地治理一个国家是不可能的。

Let your heart feel for the afflictions and distress of everyone, and let your hand give in proportion to your purse. 
他人苦痛心常念,自己钱包手要松。

Worry is the interest paid by those who borrow trouble. 
忧虑是惹是生非所支付的利润。

The administration of justice is the firmest pillar of government. 
公正执法是政府最稳固的柱石。

The basis of our political system is the right of the people to make and to alter their constitutions of government. 
我们政体的基础是人民有权制定和修改政府的宪法。



【海外言谈】  160;乔治·华盛顿的七句话 - 孫澤先 - 歸根書院_心與詩的家園
 
  
 
【人物简介】

    乔治·华盛顿(George Washington,1789~1797年)是美国首任总统,美国独立战争大陆军总司令,1789年,当选为美国第一任总统,1793年连任,在两届任期结束后,他自愿放弃权力不再续任,隐退于弗农山庄园。华盛顿被尊称为美国国父。 

  评论这张
 
阅读(81)| 评论(2)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017